Nå era mål med hjälp av Google Ad Grants

Från 790 kr/månad

Välj en tid som passar för ett rådgivande samtal. Inga förbindelser.

Eller ring oss direkt på: 079-337 19 71

Samla in pengar, värva medlemmar och nå ut med ert budskap via Googles program för ideella organisationer. Vi hjälper er ta del av och behålla bidraget (får ni inget tar vi inte betalt) samt sköter annonseringen löpande, så att ni kan fokusera på det ni gör bäst. 

 • Tydligt mätbara resultat
 • Ingen bindningstid
 • Dedikerad konsult
 • Certifierade av Google

"Google Ad Grants är en fantastisk möjlighet för den ideella sektorn att dra fördel av relevant söktrafik, och för Kvinna till Kvinna har Cannolos expertis inneburit att vi nu når ut till fler människor som är intresserade av kvinnors rättigheter och jämställdhet."

Anna Tjäder

Marketing & Brand Manager, Kvinna till Kvinna

Varför annonsera på Google?

Gratis annonsering i världens viktigaste kanal
Google är världens viktigaste kanal för marknadsföring och den huvudsakliga kostnaden i många marknadsbudgetar. Ideella organisationer slipper dock betala för sina annonser, vilket ger en fantastisk möjlighet att göra sin röst hörd.

Mätbara resultat
Den stora fördelen med annonsering på Google är att man väldigt enkelt kan se effekt av sina annonser. Vare sig målet är att samla in mer pengar, värva nya medlemmar eller sälja mer från er gåvoshop, kan ni se exakt vilka sökningar som genererar flest resultat.

Varför Cannolo?
Vi på Cannolo har byggt vår expertis genom att driva hundratals miljoner kronor i intäkter åt några av Sveriges största e-handlare. Vi använder den expertisen för att se till att ideella organisationer – även de med knappa resurser – kan leva upp till Googles strikta krav för Ad Grants, förbättra sin närvaro online och nå ännu fler med sitt viktiga arbete.

Kontrollera budskapet

När människor söker efter information vänder de sig till Google. När de undersöker något som rör er verksamhet, se till att lyfta ert perspektiv.

Samla in pengar

Privatpersoner står för ca. 2/3 av alla insamlade medel i Sverige. Se till att ni syns där givarna befinner sig  och att ni syns i det tillfälle då intresset är som störst.

Värva medlemmar

Massor av människor delar era värderingar  utan att ens veta att ni existerar. När de researchar era frågor, se till att finnas där och förklara värdet av ett ert arbete.

Få ovärderliga insikter

Få detaljerad data på vad er målgrupp söker efter och vilka budskap som biter bäst. Insikter ni kan använda för att skapa blogginlägg, debattartiklar mm. 

Vårt erbjudande

Inom idéburen sektor ska knappa resurser ofta räcka till mycket, men på Cannolo tycker vi inte att det ska vara ett hinder för effektiv digital marknadsföring. Därför erbjuder vi våra tjänster till kraftigt rabatterade priser för Ad Grants-mottagare. Vi har dessutom tagit fram ett budgetpaket där vi skalat av allt förutom det allra nödvändigaste så att även de allra minsta organisationerna ska kunna komma igång.

Tillväxt

Få ut maximalt av er Google-annonsering
från SEK1990/månad
 • Obegränsat antal sökord
 • Fyra annonser per sökord
 • Löpande A/B-tester av annonser och landningssidor
 • Google-certifierad konsult
 • Avstämningar varje månad eller vid behov
 • Löpande analys av söktermsdata
 • Daglig kontroll av brutna länkar i annonser
 • Daglig uppföljning av resultat
 • Lättöverskådlig PDF-rapport över resultaten varje månad
 • Annonsuppdateringar vid kampanjer (vid behov)

En uppstartsavgift tillkommer på 1990 kr. I avgiften ingår:

 • Ansökan om Ad Grants (går den ej igenom tar vi inte betalt för något)
 • Utveckling av SEM-strategi
 • Djupgående sökordsanalys
 • Uppsättning av konto enligt Cannolosbeprövade struktur
 • Annonscopy i flera varianter för A/B-tester
 • Uppsättning av rapport med era valda KPI:er

En bra kontostruktur är extremt viktigt. Därför vill vi alltid bygga kontot från grunden, även om ni redan har ett konto och även om det är byggt av en annan byrå och ni tycker att det presterar bra. I undantagsfall kan vi dock vara flexibla på den punkten, så hör av er så pratar vi mer.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er nå era mål online? 

Boka in ett rådgivande samtal när det passar bäst, så ringer vi upp och pratar vidare. Kostnadsfritt, förutsättningslöst och helt utan förbindelser.

Vi är Cannolo

 

Cannolo grundades 2019 av Joanna Forslund och Fredrik Forslund, två syskon med bakgrund från några av Europas främsta digitala byråer och e-handelsbolag. Ambitionen var att erbjuda små- & medelstora företag samt ideella organisationer den nivå av expertis som större byråer ger till större företag.

Vi tror starkt på att nyckeln till framgång är att vara i ständig rörelse  – och att aldrig bli bekväm. Vi strävar efter ständig förbättring, både vad gäller oss själva och våra partner. Vi är övertygade om att det som är bäst för våra kunder även är det bästa för oss.

Vår ambition är att vara en dedikerad partner att lita på, en som hjälper er nå era affärsmål och som alltid strävar efter lite mer. Er framgång är vår framgång.

Joanna Forslund

Grundare

Joanna är en erfaren Google Ads-specialist med erfarenhet från några av Europas främsta byråer och e-handelsföretag. Hon har en examen i marknadsföring & webbanalys från IHM Business School. 

joanna@cannolo.se

Fredrik Forslund

Grundare, ansvarig New Business

Fredrik har arbetat med köpt media på en av Sveriges främsta byråer samt med PR inom den tyska tech-sektorn. Innehar en kandidatexamen i Philosophy, Politics and Economics från University of Warwick.

fredrik@cannolo.se

Kontakt

079-337 19 71

kontakt@cannolo.se

Cannolo Nordic AB
Org.nr: 559210-9994

Box 12077, 102 22 Stockholm

Hör av dig till oss!

Cannolo Nordic AB
Box 12077, 102 22 Stockholm
Org.nr: 559210-9994

© Copyright 2021 Cannolo