Vill ni få fler kunder från Google?

Från 2 990 kr/månad

Välj en tid som passar för ett rådgivande samtal. Inga förbindelser.

Eller ring oss direkt på: 079-337 19 71

Ni bestämmer hur mycket ni är villiga att betala per ny kund och vi hjälper er få så många som möjligt inom den ramen. Hör av er så berättar vi mer om hur vi jobbar och vad vi kan göra för just er.

 • Tydligt mätbara resultat
 • Ingen bindningstid
 • Seniora konsulter
 • Certifierade av Google

”Google har snabbt blivit en av våra viktigaste kanaler för nya kunder.”

Prince Veigurs

Grundare, princefitness.se

Varför annonsera på Google?

Google är världens viktigaste marknadsföringskanal
97% av svenskarna använder Google och de gör 38 000 sökningar varje minut. Det är, kort och gott, till Google folk vänder sig när de behöver hjälp med ett problem eller när de letar efter vad de ska köpa. Detta har gjort Google till världens viktigaste marknadsföringskanal.

Nå kunderna i precis rätt ögonblick
Med hjälp av annonser på Google (Google Ads) kan ditt erbjudande synas just i det ögonblick då någon letar efter dina produkter eller tjänster – vare sig det sker på dator eller i mobilen.

Kontrollera kostnaden per kund
Du betalar bara när någon klickar på annonsen och besöker din sajt. Det finns en mängd åtgärder som kan sänka klickkostnaden, öka andelen relevant trafik och ge maximalt antal leads/kunder för dina investerade kronor. 

U

Sök

Nå kunder nära ett köp med traditionella textannonser som visas ovanför de organiska sökresultaten. De får allt mer plats på de organiska resultatens bekostnad och tar nu upp all plats ”above the fold” på mobilen. Vi gör det lönsamt att hamna på förstasidan, där 95% av all klick sker. 

Google Shopping

Produktannonser med bild och pris högst upp i sökresultatet. Presterar ofta väldigt bra då besökaren redan valt att klicka på produkten – förutsatt att man visar rätt produkt vid rätt sökning. Efter att ha jobbat med några av Sveriges största e-handlare kan vi på Cannolo alla knep i boken för riktigt lönsam Google Shopping. 

Display

Bygg ert varumärke med bannerannonser på världens största annonsnätverk, Google Display Network, riktade mot specifika målgrupper. Du kan till exempel nå personer som nyligen köpt hus, de som visat köpintresse för er produkt eller tjänst, eller de som tidigare besökt er sajt men inte handlat eller kontaktat er.

Allt som krävs för framgång på Google. Inget mer. 

På Cannolo har vi varken säljare, chefer, flotta kontor eller julfester. Ni betalar istället för att några av Sveriges vassaste SEM-specialister levererar maximal ROI på er Google Ads-investering. Det ger väldigt fina resultat. Det gör även att vi kan erbjuda allt detta från endast 2 990 kr/månad*:

 • Analys och utveckling av strategi
 • Optimering av bud för maximal ROI
 • Löpande A/B-tester av annonser och landningssidor
 • Kontinuerlig uteslutning av söktermer som presterar dåligt
 • Löpande utveckling av kontot med nya sökord
 • Målgruppsanalys samt implementering av målgruppslistor
 • Daglig kontroll av brutna länkar i annonser
 • Rapport över resultaten varje månad baserat på de KPI:er ni bryr er om, i PDF-format så att ni enkelt kan dela den med andra beslutsfattare (oroa er inte, vi hjälper er ta fram lämpliga KPI:er om ni är osäkra).

”Försäljningen på nätet är oerhört viktig för oss och vi är beroende av en erfaren partner som hjälper oss navigera bland alla möjligheter. I Cannolo har vi hittat den partnern och är väldigt nöjda.”

Patrik Löf

VD, Skoaktiebolaget

*En uppstartsavgift (fr. 4 990 kr) tillkommer. I avgiften ingår framtagande av SEM-strategi, djupgående sökordsanalys, uppsättning av konto enligt Cannolos beprövade struktur, annonscopy i flera varianter för A/B-tester, uppsättning av rapport med era valda KPI:er.

Vi vill gärna höra mer om er verksamhet och hur vi kan hjälpa just er att få fler kunder.

Boka in ett rådgivande samtal när det passar bäst, så ringer vi upp och pratar vidare. Förutsättningslöst och helt utan förbindelser.

Vi är Cannolo

 

Cannolo grundades 2019 av Joanna Forslund och Fredrik Forslund, två syskon med bakgrund från några av Europas främsta digitala byråer och e-handelsbolag. Ambitionen var att erbjuda små- och medelstora företag den nivå av expertis som större byråer ger till större företag.

Vi tror starkt på att nyckeln till framgång är att vara i ständig rörelse  – och att aldrig bli bekväm. Vi strävar efter ständig förbättring, både vad gäller oss själva och våra partner. Vi är övertygade om att det som är bäst för våra kunder även är det bästa för oss.

Vår ambition är att vara en dedikerad partner att lita på, en som hjälper er nå era affärsmål och som alltid strävar efter lite mer. Er framgång är vår framgång.

Joanna Forslund

Grundare

Joanna är en erfaren Google Ads-specialist med erfarenhet från några av Europas främsta byråer och e-handelsföretag. Hon har en examen i marknadsföring & webbanalys från IHM Business School. 

joanna@cannolo.se

Fredrik Forslund

Grundare, ansvarig New Business

Fredrik har arbetat med köpt media på en av Sveriges främsta byråer samt med PR inom den tyska tech-sektorn. Innehar en kandidatexamen i Philosophy, Politics and Economics från University of Warwick.

fredrik@cannolo.se

Kontakt

079-337 19 71

kontakt@cannolo.se

Cannolo Nordic AB
Org.nr: 559210-9994

Box 12077, 102 22 Stockholm

Hör av dig till oss!

Cannolo Nordic AB
Box 12077, 102 22 Stockholm
Org.nr: 559210-9994

© Copyright 2021 Cannolo