Annonsering med tydliga resultat

Vi är ett litet team av seniora marknadsförare med ett mål: att vara Sveriges mest kostnadseffektiva byrå.

Vi är experter på köpt media

U

Paid Search

Vi hjälper er att nå lönsam tillväxt via Google Ads och Microsoft Ads (Bing). Vi har stor erfarenhet av Google Shopping och har arbetat med flera av Sveriges största e-handlare.

Paid Social

Nå specifika målgrupper vid olika stadier i köpcykeln med Facebook och Instagram. Vi jobbar med  såväl varumärkesbyggande som försäljningsdrivande annonsering, inkl. retargeting.  

Google Ad Grants

Google ger upp till 1 miljon kronor per år i annonskredit till ideella organisationer. Vi hjälper er att ansöka om och behålla krediten till ett rabatterat pris och tar bara betalt om ansökan går igenom. Läs mer här.

Display & Video

Bygg ert varumärke samt nå tidigare besökare via världens största annonsnätverk (Google Display Network) och världens största videoplattform (YouTube).

En ny byrå  dedikerade åt er tillväxt

Vi som grundat Cannolo kommer från några av Sveriges främsta byråer där vi drivit hundratals miljoner kronor i försäljning åt framgångsrika företag i en rad branscher. Nu vill vi göra samma sak för sociala företag, idéburna organisationer och företag med tillväxtambitioner.

Vi jobbar datadrivet, proaktivt, automatiserat när det lämpar sig och alltid för att uppnå era mål – vi brinner för att se er lyckas. Därför är ärlighet och transparens en självklarhet för oss. Vi redovisar resultaten klart och tydligt, baserat på de nyckeltal ni bryr er om.

Seniora konsulter

Vi som  sköter er annonsering har mångårig erfarenhet av att skapa lönsam tillväxt åt stora företag i en rad olika branscher.

Er affär i fokus

Vi ser alltid till att förstå er affär på djupet. Därefter tar vi tillsammans fram en skräddarsydd strategi för just era behov. 

Ingen bindningstid

Vi strävar alltid efter långsiktiga relationer men vi uppnår det genom att leverera grymma resultat, inte genom att binda upp er. 

Kontakt

079-337 19 71

kontakt@cannolo.se

Cannolo Nordic AB
Org.nr: 559210-9994

Box 12077, 102 22 Stockholm

Hör av dig till oss!