Ta del av fri annonsbudget för ideella föreningar

Från 890 kr/månad

Välj en tid som passar för ett rådgivande samtal. Inga förbindelser.

Eller ring oss direkt på: 079-337 19 71

Vi hjälper er få del av Google Ad grants (10 000$ i fri annonsbudget per månad). Samla in mer pengar, rekrytera fler medlemmar och se till att ert budskap syns vid sökningar som rör era hjärtefrågor.

 • Tydligt mätbara resultat
 • Ingen bindningstid
 • Seniora konsulter
 • Certifierade av Google

”Kvinna till Kvinna har framgångsrikt tillfört Google Ad Grants till marknadsmixen vilket gör att vi når ut till fler. Tack vare Cannolo har vi rätt kompetens på rätt plats – samarbetet innebär att vårt konto optimeras löpande och vi har en tydlig bild av resultaten.”

Anna Tjäder

Marketing & Brand Manager, Kvinna till Kvinna

Vad är Google Ad Grants?

Medan privata företag lägger stora summor för att synas, ger Google ideella organisationer upp till 10 000 USD i månaden (över 1 miljon kronor om året) att annonsera för i sökresultaten på Google. 

En fantastisk möjlighet för ideella organisationer att nå ut till tusentals personer varje månad som visat ett aktivt intresse för organisationens frågor.

Varför Cannolo?

Google har strikta krav som ska uppnås för att annonskrediten ska ges ut. För att verkligen få valuta för bidraget krävs därför djup kunskap om hur Google Ads fungerar.

Vi på Cannolo har byggt vår expertis inom Google Ads genom att driva hundratals miljoner kronor i intäkter åt några av Sveriges framgångsrikaste e-handlare. Vi använder samma strategier för att hjälpa er nå era mål.

 

Vårt erbjudande

Cannolo hjälper er att ansöka om Google Ad Grants. Sedan skapar vi effektiva, högpresterande annonskampanjer samt ser till att ert annonskonto uppfyller Googles krav så att ni behåller bidraget. Får ni inga pengar, tar vi inte betalt.

Därefter optimerar vi kontot löpande för att ni ska maximera resultaten av er annonsering. Vi sätter tillsammans med er upp målsättningar och nyckeltal (antal nya medlemmar, donationer i kronor etc.) och rapporterar resultaten varje månad. Så att ni lätt och tydligt kan se effekten av annonseringen.

 

PRISER

Dessa priser är specialframtagna för ideella och idéburna föreningar och organisationer. Vårt marknadsföringshjärta klappar extra för er.

 

Allt som krävs för framgång på Google. Inget mer. 

Dessa priser är specialframtagna för ideella och idéburna föreningar och organisationer. Vårt marknadsföringshjärta klappar extra för er. 

 BUDGET – för er med mycket stram budget som vill komma igång.
890 SEK/mån

 • 10 sökord (exkl. varumärke)
 • Löpande A/B-tester av annonser och landningssidor
 • Kvartalsvis telefonavstämning
 • Personlig dedikerad konsult
 • Månadsvis översyn av söktermer
 • Daglig kontroll av brutna länkar i annonser
 • Lättöverskådlig månadsrapport över resultaten i PDF-format.

  Uppstartsavgift på 1 490 kr tillkommer. I denna ingår förarbetet (analys av hemsida, bransch samt konto, keyword research, kommunikation) samt uppsättning av konto (inställningar, kampanjer, annonsgrupper, annonser ink. tillägg, konverteringsspårning i Google Analytics).

ELIT – För er som vill ha lite bättre, lite mer synlighet och expertis
1 990 SEK/mån

 

 • Obegränsat antal sökord
 • Personligt dedikerad konsult
 • Löpande A/B-tester av annonser och landningssidor
 • Kontinuerlig genomgång av söktermer och utveckling av sökord
 • Avstämningar vid behov
 • Annonsuppdateringar vid behov
 • Daglig kontroll av brutna länkar i annonser
 • Lättöverskådlig månadsrapport över resultaten i PDF-format.

Vi vill gärna höra mer om er verksamhet och hur vi kan hjälpa just er att få fler kunder.

Boka in ett rådgivande samtal när det passar bäst, så ringer vi upp och pratar vidare. Förutsättningslöst och helt utan förbindelser.

Vi är Cannolo

 

Cannolo grundades 2019 av Joanna Forslund och Fredrik Forslund, två syskon med bakgrund från några av Europas främsta digitala byråer och e-handelsbolag. Ambitionen var att erbjuda små- och medelstora företag den nivå av expertis som större byråer ger till större företag.

Vi tror starkt på att nyckeln till framgång är att vara i ständig rörelse  – och att aldrig bli bekväm. Vi strävar efter ständig förbättring, både vad gäller oss själva och våra partner. Vi är övertygade om att det som är bäst för våra kunder även är det bästa för oss.

Vår ambition är att vara en dedikerad partner att lita på, en som hjälper er nå era affärsmål och som alltid strävar efter lite mer. Er framgång är vår framgång.

Joanna Forslund

Grundare

Joanna är en erfaren Google Ads-specialist med erfarenhet från några av Europas främsta byråer och e-handelsföretag. Hon har en examen i marknadsföring & webbanalys från IHM Business School. 

joanna@cannolo.se

Fredrik Forslund

Grundare, ansvarig New Business

Fredrik har arbetat med köpt media på en av Sveriges främsta byråer samt med PR inom den tyska tech-sektorn. Innehar en kandidatexamen i Philosophy, Politics and Economics från University of Warwick.

fredrik@cannolo.se

Kontakt

079-337 19 71

kontakt@cannolo.se

Cannolo Nordic AB
Org.nr: 559210-9994

Box 12077, 102 22 Stockholm

Hör av dig till oss!

Cannolo Nordic AB
Box 12077, 102 22 Stockholm
Org.nr: 559210-9994

© Copyright 2021 Cannolo